Gempak

Gempak Giler Beb!!!
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 BORAK KEDAI KOPI

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: BORAK KEDAI KOPI   Sat Oct 11, 2008 10:14 am

assalamualaikum......
namhar......
amacam raya......ko balik mana raya lepas?

_________________
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Sat Oct 11, 2008 10:44 am

kat sini pun ko nak bukak kedai kopi ye rahman? Laughing

tapi maaf lah! aku tak boleh join,mungkin lain kali kot.

ok lah,aku nak tido dulu..

assalamualaikum.
Back to top Go down
View user profile
amman
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 98
Join date : 2008-09-10
Age : 33

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Sun Oct 12, 2008 3:11 am

hari raye, balik kluang johor le. raye pertama gi Muar, kampung mak ngan abah...raye kedua, terime kunjungan sedara mara...raye ke-3, gi umah akak kat area kluang juge...

ko balik mane? gi Lubnan ke?
Back to top Go down
View user profile
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Sun Oct 19, 2008 7:08 am

amman wrote:
hari raye, balik kluang johor le. raye pertama gi Muar, kampung mak ngan abah...raye kedua, terime kunjungan sedara mara...raye ke-3, gi umah akak kat area kluang juge...

ko balik mane? gi Lubnan ke?

banyak la ko gi lubnan....
nak wat pe?
minah tu bukan dok sana pun Laughing
tahun ni raya macam tak de pape je....


D nazri wrote:
kat sini pun ko nak bukak kedai kopi ye rahman?
sekadar nak tambahkan topik jelah....
hehehehe

_________________
Back to top Go down
View user profile
amman
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 98
Join date : 2008-09-10
Age : 33

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Mon Oct 20, 2008 6:07 am

rahmanw wrote:
amman wrote:
hari raye, balik kluang johor le. raye pertama gi Muar, kampung mak ngan abah...raye kedua, terime kunjungan sedara mara...raye ke-3, gi umah akak kat area kluang juge...

ko balik mane? gi Lubnan ke?

banyak la ko gi lubnan....
nak wat pe?
minah tu bukan dok sana pun Laughing
tahun ni raya macam tak de pape je....


D nazri wrote:
kat sini pun ko nak bukak kedai kopi ye rahman?
sekadar nak tambahkan topik jelah....
hehehehe

awatnya cam xda pape? gas abes ke? citer le cket...
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Mon Oct 20, 2008 11:58 am

amman wrote:
rahmanw wrote:
amman wrote:
hari raye, balik kluang johor le. raye pertama gi Muar, kampung mak ngan abah...raye kedua, terime kunjungan sedara mara...raye ke-3, gi umah akak kat area kluang juge...

ko balik mane? gi Lubnan ke?

banyak la ko gi lubnan....
nak wat pe?
minah tu bukan dok sana pun Laughing
tahun ni raya macam tak de pape je....


D nazri wrote:
kat sini pun ko nak bukak kedai kopi ye rahman?
sekadar nak tambahkan topik jelah....
hehehehe

awatnya cam xda pape? gas abes ke? citer le cket...


panjang ceritanya.. sudi mendengar ke?
Back to top Go down
View user profile
amman
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 98
Join date : 2008-09-10
Age : 33

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Tue Oct 21, 2008 12:37 am

buleh. isha allah....
Back to top Go down
View user profile
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Tue Oct 21, 2008 9:08 am

amman wrote:
buleh. isha allah....

peh namhar....ko punya insyallah pun dah bunyik orang arab tu.....(cuma lupa letak 'n' je Very Happy )
yolah....orang slalu singgah kat sana....
hehehehe....

_________________
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Tue Oct 21, 2008 9:13 am

aloo tokey, kopi O satu. kasi tarik ha..

Very Happy
Back to top Go down
View user profile
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Tue Oct 21, 2008 9:17 am

D nazri wrote:
aloo tokey, kopi O satu. kasi tarik ha..

Very Happy

kan tajuk topik ni borak kedai kopi....
jadi...kita borak jelah....tak leh order....
hahahaha......

bosan la naz......
lepak jap la kat sini...tengangkan pikiran yang tengah serabut ni....
maklum la...kat sini tak ramai orang wat masa ni....
tenang le sikit........ Very Happy

_________________
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: borak je,tak boleh oder!   Tue Oct 21, 2008 9:32 am

rahmanw wrote:
D nazri wrote:
aloo tokey, kopi O satu. kasi tarik ha..

Very Happy

kan tajuk topik ni borak kedai kopi....
jadi...kita borak jelah....tak leh order....
hahahaha......

bosan la naz......
lepak jap la kat sini...tengangkan pikiran yang tengah serabut ni....
maklum la...kat sini tak ramai orang wat masa ni....
tenang le sikit........ Very Happy


hampeh punya tokey kedai.

apa yang runsingkan ko tu rahman? (ko dekat cc he?)
Back to top Go down
View user profile
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Tue Oct 21, 2008 9:36 am

ha'ah.....
si sakinah bagitau ko ek?

kat cc ni ada counter strike....
aku nak main jap arr....
komputer kat umah tak ada...... Laughing

_________________
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Tue Oct 21, 2008 9:42 am

rahmanw wrote:
ha'ah.....
si sakinah bagitau ko ek?

kat cc ni ada counter strike....
aku nak main jap arr....
komputer kat umah tak ada...... Laughing


dia terlepas cakap masa aku call dia semalam. Very Happy

ko main cs?
ingat aku ni bebudak ke! kalau ye pun mana ada orang main cs sambil online shukur?

apa dah jadi dengan pc ko tu?
Back to top Go down
View user profile
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Fri Nov 07, 2008 8:50 am

maksud aku....pc kat umah aku tak ada cs.... Very Happy

_________________
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Sat Nov 08, 2008 1:38 am

rahmanw wrote:
maksud aku....pc kat umah aku tak ada cs.... Very Happy


Razz
Back to top Go down
View user profile
rin&ampril



Posts : 4
Join date : 2008-12-15

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Mon Dec 15, 2008 9:50 pm

kedai kopi kat rumah sane dah kene lock..sini ade kedai kopi gak...leh rrr melepak kat sini..tapi tak leh order la pulak... drunken
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Thu Dec 18, 2008 2:42 am

rin&ril wrote:
kedai kopi kat rumah sane dah kene lock..sini ade kedai kopi gak...leh rrr melepak kat sini..tapi tak leh order la pulak... drunken


woit! ni sape ni? ko ke dy?

ko nak oder apa,aku dah lama tunggu ni! ;-p
Back to top Go down
View user profile
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Sat Dec 20, 2008 6:01 am

wahhhh.......
ada member shukur join kat sini......
tapi masih tertanya2...siapakah gerangan rin&ril ni......
dalam pala aku...kalau tak si dy...si sakinah....
kedai kopi ni kecik la.....
tokei baru nak cuba tempat baru....
nak keluar modal banyak kang,takut lak tak laku....
hehehehe........

_________________
Back to top Go down
View user profile
rin&ampril



Posts : 4
Join date : 2008-12-15

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Wed Mar 25, 2009 1:28 am

order ayam golek sekor, pulut kuning semangkuk, telur ayam kampung rebus 5 bijik, fresh oren laici satu jag...bile leh dapat?
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Fri Mar 27, 2009 9:21 am

rin&ril wrote:
order ayam golek sekor, pulut kuning semangkuk, telur ayam kampung rebus 5 bijik, fresh oren laici satu jag...bile leh dapat?


kalau ko nak cepat baik ko pergi buat sendiri.
emm.. sebelum tu aku nak tanya la,apa ko nak buat dengan semua benda ni! ko nak bawak 'menurun' ke?

jangan monyet! tak baik tau! kan lagi bagus ko bagi aku dan Rahman ni makan. ada jugak pahalanya.

(snniiifff!!! snifffs!! Rahman,aku rasa aku macam kenal la bau budak sorang ni! macam si... nanti aku PM.)
Back to top Go down
View user profile
abc

avatar

Posts : 3
Join date : 2009-03-30

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Mon Mar 30, 2009 5:56 am

geram sungguh aku...tak leh nak login..ayam betul la...terpakse aku register baru...dey tokey kedai...mane ayam golek yg aku order neh...pm yg ko anta pun aku tak leh bace...dah aku tak leh nak login....
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Fri Apr 17, 2009 5:06 am

abc wrote:
geram sungguh aku...tak leh nak login..ayam betul la...terpakse aku register baru...dey tokey kedai...mane ayam golek yg aku order neh...pm yg ko anta pun aku tak leh bace...dah aku tak leh nak login....


woit!
ni siapa pulak ni!
abc = air batu campur.

ayam yang ko oder tu haku dah makan habes dah! tu la ko,dah oder pi lari balik umah buat apa?

wakakkakak Laughing
Back to top Go down
View user profile
abc

avatar

Posts : 3
Join date : 2009-03-30

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Sat Apr 18, 2009 2:47 am

abis order 4 ari lom sampai...nak berakar aku nunggu nye...
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   Sat May 09, 2009 12:52 pm

ala bro! lex la.. tak kan nak marah kot! jom ikut aku pi kedai depan tu!
haku nak belanja cendol. ko nak tak?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BORAK KEDAI KOPI   

Back to top Go down
 
BORAK KEDAI KOPI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SG Crawler Coffee shop

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gempak :: ~::Sembang Umum::~ :: ~Sembang Kosong~-
Jump to: