Gempak

Gempak Giler Beb!!!
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Selangkah ke alam Misteri...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
wartawan

avatar

Posts : 18
Join date : 2008-09-18
Age : 37
Location : Putrajaya

PostSubject: Selangkah ke alam Misteri...   Thu Sep 18, 2008 1:19 am

Twisted Evil
Maka tersebutlah kisah perihal 3 ekor pontianak.

Memasing nak nunjuk siapa yang paling terer. Mereka pun mengadakan sebuah pertandingan tunjuk sapa paling power.

Pontianak yang paling muda diberi kesempatan untuk memulakan pertandingan. Lalu dia pun terbang secepat kilat, tak sampai 2 minit dah balik. Mukanya penuh dengan lumuran darah, dan menyeramkan.

Terus dia berkata : "Nkorang nampak kampung kat seberang bukit itu ?"

Yang dua ekor pontianak tu ngangguk, "Iya, nampak."

Satu kampung tu itu...habiissss aku kerjakan!!!!"

Angin jugak dua ekor pontianak tu dengar keangkuhan pontianak muda.

Kini giliran pontianak yg setengah abad tu pulak Dia pun pergi sekelebat jugak, tak sampai 1 minit dah

balik, mukanya juga penuh dengan cucuran darah.

"Nkorang nampak Bandar tu ?", katanya dengan muker yg kerek

"Iya, nampak", yang dua ngangguk juga.

"Satu bandar itu juga habiiissssss!!!", kata pontianak yg setengah abad sambil ketawa seram," ha ha ha hah".

Pontianak yang satunya lagi tambah panas, dia pun nak show off jugak. Dia pun tunjukk skill terbang cam kilat. Amat lah terperanjat nya dua sahabatnya, sebab tak sampai setengah minit dia dah balik, dengan penuh cucuran darah di mukanya...

Lalu pontianak yg 2 ekor tu berkata, "gilaa ahh dia ni tak sempat aku nak duduk dia dah balik, memang dia paling power".

Sambil mengosok gosok idong nya pontianak tu pun

berkata , "Nkorang nampak tembok batu tu ?"

"Nampak ! Nampak!", kata yang 2 ekor tu...



"Err aku tadi tak nampak".


Very Happy kira cerita seram gak nih kan....
Back to top Go down
View user profile
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: Re: Selangkah ke alam Misteri...   Thu Sep 18, 2008 4:31 am

adeh....sakit perut aku tahan gelak...

_________________
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: Selangkah ke alam Misteri...   Fri Sep 19, 2008 11:18 am

wakakakakak... Laughing
Back to top Go down
View user profile
Admin
Webmaster
Webmaster
avatar

Posts : 45
Join date : 2008-09-06

PostSubject: Re: Selangkah ke alam Misteri...   Mon Sep 22, 2008 9:31 am

Ngeh3.
Back to top Go down
View user profile http://gempak.forumotions.net
innadz_imani
Newbies Member
Newbies Member
avatar

Posts : 17
Join date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Selangkah ke alam Misteri...   Fri Dec 26, 2008 4:42 am

adoiiii...cakitnyer
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Selangkah ke alam Misteri...   

Back to top Go down
 
Selangkah ke alam Misteri...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Nippon Suiseki Meihinten 2009- photos by Jeff Amas
» George Clooney's Mystery Woman Revealed: 5 Things to Know Amal Alamuddin
» George Clooney Aficionados News February 20 2014

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gempak :: ~::Sembang Umum::~ :: ~Cerita Seram~-
Jump to: