Gempak

Gempak Giler Beb!!!
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 sedikit pandangan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: sedikit pandangan   Sun Sep 14, 2008 8:44 am

assalamualaikum....

pertamanya
tentang tulisan berwarna biru yang agak gelap...harap2 dapat diterangkan supaya memudahkan forumer yang menggunakan monitor yang kecil...

keduanya
tentang sudut agama....kenapa terlalu kebawah?
diharapkan sudut agama dapat diletakkan pada bahagian atas supaya kita lebih mudah mencari maklumat mengenai agama....
mungkin kita dapat gantikan forum untuk request lagu,video klip,movie,software dan games dengan tazkirah,alquran,hadith,sejarah islam dan soaljawab agama....
manakala forum request kita boleh gabungkan dengan forum share....

ketiganya
ada dua kategori LAIN-LAIN didalam forum ni....
1-lain-lain dibahagian bawah....
2-lain-lain didalam sudut member gempak...

setakat ni....hanya 3 perkara ni jelah yang aku nak sentuh....diharapkan pihak yang berkenaan dapat mengambil perhatian....kerjesama dari anda amatlah diharapkan......

wallahua'lam

_________________
Back to top Go down
View user profile
amman
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 98
Join date : 2008-09-10
Age : 33

PostSubject: Re: sedikit pandangan   Sun Sep 14, 2008 8:43 pm

thank u for da cadangan Very Happy
Back to top Go down
View user profile
rahmanw
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 76
Join date : 2008-09-14
Location : melaka,malaysia

PostSubject: Re: sedikit pandangan   Sun Sep 14, 2008 10:53 pm

mana si dijah ni....tak respon pun...

_________________
Back to top Go down
View user profile
DNA
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 127
Join date : 2008-09-19
Location : dilanda todak! (kek mano tu bai? ekau pikir la sendiri yo!)

PostSubject: Re: sedikit pandangan   Sun Nov 30, 2008 2:01 am

mano pulak poie si Admin kita ni,lamo bona tak nampak bayang dio!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sedikit pandangan   

Back to top Go down
 
sedikit pandangan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gempak :: ~::Pendapat& Cadangan::~ :: ~Cadangan Untuk Gempak~-
Jump to: